14 Mayıs 2020 Perşembe

Gençlik Filmi : Booksmart

Herkese merhabalar efenim,

Bugün sizlere iş yerimden sesleniyorum ! Bugün ki film postumuz da bir gençlik filmi var arada bu tarz eğlenceli gençlik filmlerini kafa dağıtmak için izlemeyi çok seviyorum.Bu filmde de kendi lise yıllarımdaki halimi gördüm resmen bende kendince arkadaşlarıyla arasında eğlence anlayışı olan genelde ders çalışmak ve kitap okumak ve elbette platonik aşık olmak arasında gidip gelen biriydim şimdi o zamanlarımı böyle geçirdiğim için pişman mıyım derseniz pekte değilim açıkçası çünkü şimdi de eğlence anlayışım pek değişmedi hala kendi kendine eğlenebilen bir insanım öyle partilemek barda diskoda gönlümce eğlenmek yarını düşünmeden yaşamak pek bana göre bir hayat değil :)

Molly ve Amy, akademik olarak başarılı iki genç kızdır. Liseden mezun olmalarına kısa bir zaman kala Molly ve Amy çok fazla ders çalıştıklarını fark ederler. Gençliklerini çalışarak geçiren ikili, daha fazla eğlenmeleri gerektiği kararına varırlar. Onlarla aynı yaşta olan diğer gençlerden geri kalmamak için ise dört yıllık eğlencelerini bir yıla sığdırmaya çalışacaklardır.

Beanie Feldstein and Kaitlyn Dever in Booksmart (2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Kimdir Bu Mitat Karaman? Doğu Yücel

 Herkese merhabalar efenim, Geçmiş zamanın birinde iş arkadaşım bana Doğu Yücel'in kitabını önermişti bende okuyup çok beğenmiştim adamı...