24 Ağustos 2021 Salı

Anime : Gake no ue no Ponyo

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün sabah postunu yine erken saatlerde yazıyorum çünkü işe biraz erken geldim kimsecikler ortada yokken hemen bi post yazayım dedim :)

Bugünün sabah postunda kardeşimin en sevdiği benimse ilk defa izlediğim Ponyo anime filmi var.İzmirdeyken kardeşimle izlemiştik tabi yazmak anca nasip oldu :) Acayip tatlış bir Miyazaki animesi izlerken "ay seni yerimm" ya da "tatlışaa bak" gibi cümleler kurmak kaçınılmaz oluyor :)

İnsani, insani olduğu kadar çevreci, sımsıcak bir animasyon olan Küçük Denizkızı Ponyo, bu sanatın büyük ustası Miyazaki tarafından beyazperde'ye aktarıldı. Küçük ve sevimli bir Japon balığı olan Ponyo'nun en büyük hayali insan olmaktır. Bu umutsuz hayali onu maceradan maceraya sürükleyecektir. Bu esnada beş yaşındaki bir oğlan çocuğu ile arkadaşlık etme fırsatı yakalar. Bu arkadaşlık küçük dişi balığın en büyük hayaline ulaşmasına yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...