8 Ağustos 2021 Pazar

Çin Dizisi : Begin Again

Herkese merhabalar efenim,

Bugün nihayet bu evde ve İzmirde ki son günümüz.Yarın taşınıyoruz ! 12-13 saatlik bir yolumuz var tabi nasıl gidicez nasıl varıcaz hiç bilmiyorum iflahımız sökülmüş olucak o yüzden belki 1-2 gün buralarda olamam.Şu sıra Çin dizilerine sardığımı anlayabilirsiniz.Sabah postunda güçlü ve zengin bir kadın karakterimiz var ve bu kadın karakterimiz duygusuz bir kadın ama evlenip çocuk sahibi olmak istiyor güzel genlere sahip olduğunu düşündüğü bir doktoru kafaya taktı (adamda takılmayacak gibi değil erik gibi mahşallah :D ) ve onu baştan çıkarıp evelnip,cocuk yapma çalışmalarına başlar ve tabi ki hikaye de başlar , izlemesi keyifli ve eğlenceli yer yer komik bir dizi :)

Pratik nedenlerden dolayı sahte bir ilişkiyi gerçeğe dönüştüren otoriter bir kadın CEO ile sıcak bir doktorun hikayesini anlatıyor. 'Yapıyorum'larını değiştirdikten sonra, aşık olmayı öğrenirken hayatlarının yeni bir bölümüne başlarlar. Lu Fangning, ev mobilyası işinde büyük bir şirket olan Luning Group'un genel müdürüdür. Lu Fangning her şeye sahip bir kadın- yetenekli, güzel ve zengin. Otuzlu yaşlarına yaklaşan Lu Fangning, aile baskılarına yenik düşer ve birlikte çocuğu olacağı bir kocaya acilen ihtiyacı olduğuna karar verir. Tesadüfen, cerrah Ling Rui önünde belirir. Ling Rui sadece güzel görünmekle kalmıyor, aynı zamanda melek gibi bir kalbe sahip, bu da onu Lu Fangning'in gözünde mükemmel bir aday yapıyor. Hayatına giden yolu planlar ve sonunda karı koca olurlar. Lu Fangning, sonunda kendi yolundaki hatayı fark eder ve daha iyi olmak için çabalar. Ancak evliliği sürdürmek göründüğü kadar kolay değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...