27 Ağustos 2021 Cuma

Çin Dizisi : Love Designer

 Herkese merhabalar efenim,

Bugünün akşam postu biraz erken gelicek yine :) Çin dizileri ile devam ediyoruz.Dilruba Dilmurat'ı Çin dizisi izleyen kitle genellikle tanır.Benim de çok beğendiğim ve sevdiğim isimlerden biri kendisi.Daha önce dizilerini takip ediyordum zaten ama dizileri çok uzun soluklu olduğu için izlemeye vakit bulamıyordum bu yazda zaten biliyorsunuz istemediğim kadar boş vaktim vardı.Dizi konu olarak moda sektöründe geçiyor ve karşılıklı iki güçlü karakterin çatışmalarını daha sonradan da aşık olmalarını izliyoruz :)

Dizi bir moda tasarımcısı ve e-ticaret sektöründeki bir adam arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Moda tasarımcısı Zhou Fang (Dilraba Dilmurat), Song Lin (Johnny Huang) bir dava nedeniyle bir araya gelmek zorunda kalırlar. Aralarında en başta bir uyumsuzluk vardır ancak hayatlarında ve işlerinde karşılıklı bağımlılık için işbirliği yapmak zorunda kalırlar. İki dik başlı insanın bir arada olması çatışmalara yol açacaktır ancak birbirleriyle rekabet etme sürecinde, Zhou Fang ve Song Lin yavaş yavaş birbirlerine kalplerini açacak, aşık olacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...