25 Ağustos 2021 Çarşamba

Çin Dizisi : Stop! Miss Hua

 Herkese merhabalkar efenim,

Bugün sabah postunda yine elbette Çin dizisi var :D Evet şu sıralar blog Çin dizileri ile doldu ama izleyeceğim Kore dizileri bitince Çin dizilerine sardım yazın can sıkıntısından şu anda istesem de izleyemem zaten zamanım yok çalıştığım için.

Güçlü kadınların olduğu dizilerden biri de bu dizi.Aslında tam güçlü denemez kadın karakterimize ama en azından zengin ve adamımızda CEO değil :D Baş roldeki adam itfaiyeci ama değişik bir sorunu var kendisi kadınlarla yakınlaşamıyor yakınlaştığı zaman aşırı heyecan yapıp bayılıyor baş roldeki kızımızda onun bu güya hastalığını tedavi etmek için birlikte uyumaya ve yaşamaya başlıyorlar bu arada adamımız elbette sert ve soğuk biri bunu söylememe gerek yok sanırım :D Dizi güncel ve izlemesi keyifli bir dizi.

Şımarık bir sosyetik, sevimli kişiliğinin tam tersi olan sert erkek dış görünüşüne sahip eski bir itfaiyecide parlak zırhlı şövalyesiyle tanışır. Hua Ming Yue gümüş bir kaşıkla doğdu. Etrafındaki herkes onun iradesine boyun eğdiği için, hiçbir şey için çalışmak zorunda olma kavramını bilmiyor ve sadece nasıl sert oynayacağını biliyor. Qin Dong Hai bir zamanlar bir takımın filo lideriydiitfaiyeciler. Emekli olduktan sonra Birleşik Krallık'ta okudu ve Hua Group'ta bir pozisyon için başvurduğu için evine uçup gitti. Uzun boylu, esmer ve yakışıklı olmasına rağmen aslında yufka yüreklidir. Hua Ming Yue ve Qin Dong Hai kötü bir başlangıç ​​yaptıktan sonra birbirlerinin tanıdıklarıyla tanıştılar. Qin Dong Hai, yolunu değiştirmesine ve doğru yola girmesine yardımcı olabileceği umuduyla yanlışlıkla Hua Ming Yue'nin danışmanı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...