18 Ağustos 2021 Çarşamba

Komedi Filmi : The Heartbreak Kid

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün İzmir'deyken bahsettiğim KPSS kursu aradı beni yarın onunla da görüşmeye gidicem.Bugün yine kardeşle ve kuzenle kart çıkartmaya gittik hem de yine biraz gezmiş olduk bu arada pazartesi gününe Beethoven konçertosu varmış ona bilet aldık şu sıralar hızlı akmaya başladı benim için yine zaman haraketi özlemişim yarın da oldukça haraketli bir gün olacağa benziyor Allah'ın izniyle şu işimi de bulup artık para kazanmaya başlarsam benden iyisi olmaz :)

Bugünün akşam postunda Netflix de annem izlerken benim de yan gözle izlediğim bir komedi filmi var.Ben Stiller komedisini öyle aman aman sevmem aslında ama nedense annem izlerken ben de izleyiverdim "aldatma" konusunu bir komediye dönüştürmek benim pek hoşuma gitmese de bence sonuna kadar absürd komedi olduğu için film kendini izletiyor.Öyle aman aman komik bir film değil bence ama boş zamanınızda ya da kafa dağıtmak için izlenebilecek bir film.

Eddie kırk yaşındadır ve halen de bekardır. Eski nişanlısını elinden kaçırdıktan sonra bir çevre araştırmacısı olan Lila ile tanışır. Bu kadın, gerçek olduğuna inanılması güç derecede iyi biridir. Babasının ve en iyi arkadaşının da baskıları ile Eddie, nihayet evlenme teklifini eder ve tanıştıkları andan itibaren altı hafta kadar kısa bir süre içinde evlenirler. Çok geçmeden bu yeni gelinin, Eddie’nin üstesinden gelemeyeceği kadar çok engelinin olduğu gerçeği ortaya çıkar. Lila hiç olgun değildir, sapşaldır ve yatakta bir canavardır. Türlü kaynaklardan gelen ciddi miktarlarda paranın sahibidir ve sadece gönüllü işlere girer. Sabit bir işi yoktur. Cabo’daki balaylarında Eddie, Miranda ile tanışır. Kıvılcımlar çakar ve Eddie aşık olur. Şimdi gerçeğin açığa çıkma zamanıdır. Oysa Eddie, Miranda’ya, Cabo’da olmasının esas nedeninden henüz söz etmemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...