4 Ağustos 2021 Çarşamba

Çin Dizisi : Intense Love

Herkese merhabalar efenim,

Akşam postunda yine çok güzel bir Çin dizisi var.Kızımız çok güzel bir oyuncu,erkeğimizde çok başarılı ve tatlış bir doktor.Elbette yine zorla evlilik konulu ama işlenmesi farklı izlemesi de keyifli :)

Aileleri tarafından ayarlanan evliliklerini kabul etmeyen, ama aşık olmalarının kaderilerinde olduğunun farkında bile olmayan, dahi bir doktor ve güzel bir oyuncu.

Aktris Su Jin Bei, göklere meydan okuyacak güzellikte bir kadındır. Yükselen popülaritesi sayesinde, bütün dikkatler üzerindedir. Ama, şöhretin karanlık yüzü, tartışmalarıda beraberinde getirecektir. Birileriyle flört etme konusunda çok iyi olmasına rağmen, ilişkilerinde hiçbir zaman bir sonraki aşamaya geçememiş, hep yalnız kalmıştır.

Zhou Shi Yun zeki, yakışıklı ve zengin bir doktordur. Kontrolün elinde olmasını seven, ama herşeyi de umursamayan, mükemmeliyetçi bir karaktere sahiptir. Kadınlar etrafında pervane olsalar bile, gözünü dahi kırpmaz. Kadınına aşık olan kontrolcü Ceo ve aşkta daha girişken olan güzel aktris.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...