6 Ağustos 2021 Cuma

Kore Dizisi : My Roommate Is a Gumiho

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün akşam postunda artık Gumiho'dan,Goblin'den içimizi soğuttuğumuzu düşündüğümüz zamanda baş rolünde Jang Ki-yong Oppa'nın olduğu içimizdeki ateşi yeniden harlayan " My Roommate Is a Gumiho  " dizisi var.Dizi ilk başladığında "off yine mi aynı konular bıktık be a " dedim ama yine de sonuna kadar diziyi zevkle izledim :D İşlenişi de bi tık farklı ve tatlış geldi bana nedense başlarda çok klişe havası verdi dizi boncuk hikayesi falan diye ama sonra sonra toparladı bence dizi kendini.

Shin Woo Yeo yakışıklı ve zeki bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında, dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında insan olmaya hazırlanıyor. Lee Dam ise bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Araba sahibi Shin Woo Yeo'dan özür diler. Lee Dam almak için mücadele ederkenarkadaşı uzakta, Shin Woo Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk, bir insanın içinde 1 yıldan fazla kalamaz ve daha sonra, boncuk o kişinin içinde kırılacaktır. Bu Lee Dam'ın ölmesine neden olacak ve Shin Woo Yeo insan olma şansını kaybedecek. Shin Woo Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları durumu açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamaları gerektiğini söyler. Hayatında hiç erkek arkadaşı olmayan Lee Dam, şimdi Shin Woo Yeo ile yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...