25 Ağustos 2021 Çarşamba

Çin Dizisi : My Fated Boy

 Herkese merhabalar efenim,

Bugünün akşam postunda yine bir Çin dizisi var.çocukluktan beri yakın arkadaş olarak büyümüş olan arkadaşların arkadaşlıklarının aşka dönüşmesini izliyoruz.Güncel ve izlemnesi keyifli bir dizi nedense ben bu tarz dizileri daha çok seviyorum yakın arkadaşlıktan sevgiliye dönen çifler bence genelde daha samimi oluyorlar :)

31 yaşındaki Lin Yang işinde başarılıdır ancak kendine ait bir evi yoktur ve hatta onun dairesi bile kiralanmıştır. Sıkıcı hayatında, aniden 24 yaşındaki Lu Zheng An ortaya çıkar. Lu Zheng An, onunla birlikte büyüyen komşusuydu ve yurtdışında eğitim görmekten döndü. Hayatına girmek için çok uğraşır ve sonunda evine taşınmayı ve işine izinsiz girmeyi başarır. Lin Xiang sürekli kendine Lu Zheng An'ın küçük bir erkek kardeş olduğunu hatırlatır, ancak sonuçta Zheng An'ın cazibesine dayanamaz. Sıkıcı hayatı ve uyuyan kalbi, Zheng An'ın ortaya çıkmasıyla uyandı ve kendini ona aşık buluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...