24 Ağustos 2021 Salı

Çin Dizisi : Crush

 Herkese merhabalar efenim,

Bugün akşam postunu yazacak vakit buldum :) Yine bir Çin dizisi var elbette postta.Güncel bir dizi.Görme engelli,müzik yeteneği olan bir adamla onun asistanı konumundaki bir kızın aşkını anlatıyor ama çok naif çok tatlı bir çiftlerdi ben izlerken mest oldum resmen :)

Üniversite son sınıf öğrencisi Sang Wu Yan, bir yayıncı olmayı hayal ediyor. Bir radyo istasyonunda asistan olarak çalışıyor ve "Yi Jin" adında gizemli bir söz yazarından hoşlanıyor. Su Nian Qin ile bir tesadüf eseri tanıştıktan sonra ilk görüşte aşık oldu ve daha sonra onun görme engelli olduğunu keşfetti. Katman katman, Sang Wu Yan, Su Nian Qin'in zor, kibirli ve kayıtsız kabuğunu soyuyor.parçalanmış aile. Daha sonra onun aslında yetenekli 'Yi Jin' olduğunu öğrenir. Etkileşimleri kapsamlı bir romantizme yol açar, ancak çift kendilerini zor kazanılmış mutlulukları ve kaybetme korkusu arasında bir halat çekmenin içinde bulur. Montaj basıncı sonunda bir kırılmaya yol açar. Üç yıl sonra, farklı yollardan geçen iki kişi yeniden buluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...