30 Ağustos 2021 Pazartesi

Çin Dizisi : Love Crossed

Herkese merhabalar efenim,

Dün post gelmedi farkındayım çünkü dün izin günüm olduğu için kuzenlerle öncelikle kahvaltı etmeye gittik sonra hızımızı alamayıp bowling oynamaya gittik eve gittiğimde saat 4 falandı akşama kadarda kişisel bakım işlerimi halletmek durumunda kaldım biraz da kitap okudum derken bugün iş olduğu için saat 11 gibi uyudum zaten.Bugün ağustos ayının son günü en sevdiğim 2.mevsim olan sonbahara adım atıyoruz yarın ama yine de İzmir gibi burası da oldukça sıcak ve nemli güzel havaların tadını çıkarmak gerek iznim pazartesi günü ve sadece 1 gün olunca haliylen her şeye zaman bulmak da biraz zorlanabiliyorum.

Bugün sabah postunda yine Çin dizisi var ama bu sefer ki bilim kurgu hem değişik romantik bir dizi.İdollerinizi sanal gözlük gibi bir şeyle sizin huylarınızın ve sevgililik anlayışınızın kısacası kafanızdaki erkek imajına uygun olarak yaratıldığını ve onunla sanki yanınızdaymışçasına vakit geçirebildiğinizi düşünün hemde his olarak her şey yapabiliyorsunuz ona dokunabiliyor,sarılabiliyor ve öpebiliyorsunuz :D Düşünmesi bile içinizi kıpır kıpır etti değil mi bu dizi de aynen bu konudan ilerliyor.Kız idolünün sanal haline razıyken gerçek hali ile tesadüfler eserinde karşılaşınca eğlenceli bir aşk hikayesi ortaya çıkmış izlemesi keyifli eğlenceli bir dizi :)

İki kadının yüksek stresli ve yorgun hayatını konu ediniyor. Etraflarında ki insanlar onlara kahraman olarak sesleniyorlar. Bu ikilinin karşısına sanal dünyanın getirdiği 4 büyük idoller var. Bu ikilinin ve isimlerinin romantizm dolu bir karşılaşması ise kaçınılmaz oluyor. Aşklarını arayan kadınlar hayatlarında gerçekleri görmek istiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...