11 Ağustos 2021 Çarşamba

Kitap - Kan Kırmızı Yol Moira Young

 Herkese merhabalar efenim,

Bilin bakalım kim bugünde Samsun'a taşınamadı ? Evet biz ! Şehirden şehire taşınmak yemin ederim dünyanın en zahmetli işiymiş.Dejavu yaşarmış gibi bu sabahta erkenden kalktık arabayı bekledik kamyon geldi kamyonu evin girişine sokup asansörü kurmayı beceremedi beceriksizler.1000 lirada kaporamızı aldılar yaktılar resmen dolandırıcı şerefsizler.Denizli Nakliyat diye bir yer , aracısı da Denizli de Grup 10 diye bir emlak lojistik ofisi eğer denk gelirseniz bunlardan uzak durun dolandırıcılar ! Neyse gitti kamyon hiç bir eşya yüklemeden bir iş beceremeden başka bi nakliyat bulduk onla anlaştık yarın sabah için bakalım onlarla neler yaşıcaz hiç bilmiyorum.Anlayacağınız sinir stres bugünde su olmayan evde kaldık yakın zamanda elektrik ve doğalgaz da gidecek iyice rezil olduk.

Özel hayatımda durum böyle anlayacağınız.Bugün post olarak kitap postu yazmak istedim.3'lü bir serinin ilk kitabından bahsedicem sizlere.İkiz kardeşi ne üdüğü belli olmayan adamlar tarafından kaçırılan genç bir kızın kız kardeşi ile birlikte ikiz kardeşini kurtarma macerasını anlatıyor.Okunması kolay ve akıcı bir kitap bence serinin diğer kitaplarına eğer bir yerde rastlarsam alırım diye düşünüyorum.Baş kahraman kıza ilk başta 9 yaşındaki kız kardeşine davranışlarından dolayı biraz sinir olsam da sonradan sonraya biraz toparlayınca ben de sevmeye başladım.

Saba kum fırtınaları tarafından harap edilmiş çorak bir diyarda yaşamaktadır. Çok sevdiği ikizi Lugh kaçırılınca gözü pek Jack ve Özgür Şahinler'le birlik olup Lugh'u aramaya koyulur. İkizi Lugh'u bulmak için pek çok güçlükle savaşmak durumunda kalan genç kız, zekası ve iradesiyle tüm zorlukların üstesinden gelmeye, düşmanlarını yenmeye çalışır. Üstelik bu süreçte hem mücadelelerinde yenilmez biri olduğunu hem de aşkı ve dostluğu keşfeder. Heyecan ve aksiyonun bir an olsun hız kesmediği Kan Kırmızı Yol soluksuz okunacak bir roman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...