23 Ağustos 2021 Pazartesi

Çin Dizisi :Truth or Dare

 Herkese merhabalar efenim,

Tahmin ettiğim gibi dün akşam postunu yazacak zamanım olmadı.Bugün de uyku tutmayıp yine erkenden kalkıp hazırlandığım için bu postu yazacak zamanım oldu.Dün ilk iş günümdü ve şimdiden uyum sağladım gibi hissediyorum.KPSS kurumu olduğu için asıl dersler Eylül'ün son haftası gibi başlayacak şimdilik kayıt dönemi olduğu için biraz daha durgun işler diyebilirim.Dün işten sonra konçertoya gittik keman konçertosu olduğu için bundan en çok Sude memnun oldu tabi ki bana sorarsanız ben daha çok piyano seviyorum hatta keman ve piyano yanyana daha güzel oluyor :)

Bugünün postunda yine bir Çin dizisi var elbette size sık sık bu blogta Çin dizileri görebileceğinizi söylemiştim :) Bu sefer ki eski dönem dizisi ve yanlış anlaşılmalar sonucu oluşan bir aşk diyebiliriz :)

Babasından başka kimsesi olmayan ve babasıyla sokaklarda gösteriler yaparak geçimini sağlayan Xiao Wan Zi, çok zeki etrafa neşe saçan bir karaktere sahiptir. Geçimini sağlamak için türlü beceriler geliştirmiştir ama maalesef okuma yazması yoktur. Babası ise kumar batağına düşmüş birisidir. Bu bağımlılığı bir gün kızının başına çok büyük bir bela açar. Bir hayduta kumar borcu olduğundan bu borcu bir şekilde ödemesi gerekmektedir. Ödeyecek parası olmadığından haydutlar Xiao Wan Zi’yı borç karşılığı Ejderha Kalesi’nin Efendisi’nin üvey oğluyla evlendirmek üzere götürür.

Evliliğin gerçekleşmesi için Xiao Wan Zi Qingzhou’nun en ünlü restoranına götürülür. Xiao Wan Zi kaçmak istediği esnada aynı gün düğünü olan 9.Prens’in kızı Prenses Lu Ying Yao ile karşılaşır. Telaştan her ikisi farklı odalara gider. 9.Prens’in kızının odasına girdiği için, Wan Zi, General’in oğlu Shiqing ile evlendirilmek üzere Mei Malikanesi’ne götürülür. İkisinin de evlilikte pek gönlü yoktur. Wan Zi zamanla Mei Shiqing’in yalanını anlar. İkisi de birbirilerinin yalanlarını gizleyecekleri konusunda anlaşırlar. Anlaşmayla başlayan bu evlilik nereye gidecektir? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...