8 Ağustos 2021 Pazar

Fantastik Film : Journey to the Center of the Earth

 Herkese merhabalar efenim,

Samsun'da başvuru yaptığım yerlerden biri olan bi KPSS kursu bugün iş görüşmesi için aradı.Yarın görüşmek istediler ama daha İzmir'de olduğumu anca çarşamba günü orada olabileceğimi belirttim halkla ilişkilerdeki kız yöneticisine durumumu belirtip bana döneceğini söyledi.Ayy şimdiden heyecanlandım yoksa daha Samsun'a gitmeden işimi buldum mu acaba ? O kadar özledim ki çalışmayı , öğrencilerimle birlikte olmayı ... Daha önce LGS ve YKS de çalıştım ama KPSS de hiç çalışmadım aslında benim için güzel ve farklı bir deneyim olur gibime geliyor ama daha tabi Samsun'a gitmeyi beceremedim her şeyin hayırlısı olsun diyelim ve akşam postuna geçelim.

Akşam postunda Netflix de annemlerden izlerken benim de izlediğim fantastik bir film var.Ailecek pazar sinemasında izlenecek tarzda eğlenceli ve bol da aksiyonlu bir film.

Profesör Trevor Anderson genç yeğeni Sean Anderson’u karşılar. Sean, annesi Elizabeth Kanada’ya gitmeye hazırlanırken amcası ile birlikte on gün kalacaktır. Elizabeth, Trevor’a bir kutu verir ki bu kutu kayıp kardeşi Max’e aittir. Trevor bir kitap bulur. Kardeşinin son yolculuğuna dairdir. Trevor ve yeğeni araştırmak üzere İzlanda’ya doğru yola çıkarlar. Hannah onlara rehberlik eder. Dağ tırmanışı esnasında ikisi de bir çukura düşerler. İşte orada çok başka bir dünya vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fantastik Film : V for Vengeance

 Herkese merhabalar efenim, Bayramın ilk gününde annemler yengemlerle birlikte Amasyaya gitmişlerdi.Beni de kuzenimin evine bıraktılar.Biz d...