2 Ağustos 2021 Pazartesi

Bilim Kurgu Filmi : The Time Machine

 Herkese merhabalar efenim,

Yangınlar sönmüyor ülkece alarm vermiş durumdayız.Burada da az önce elektrikler gitti kısa süreli bir korku sardı bizi savaşta mıyız artık neydeyiz bilmiyorum vallahi hiç bir şey iyiye doğru gitmiyor.Keşke bu filmdeki gibi bir zaman makinesi bulsak da mutlu eski günlere gitsek en çok da üniversite zamanlarıma gitmek isterdim o zamanlar nasıl da mutluymuşum da farkında değilmişim meğersem.Allah sonumuzu hayır etsin diyeyim ne diyeyim biliyorum vallahi içim şişti.Biran önce taşınma işlemlerine başlasak da kafamız dağılsa bari onlarla uğraşırken.

Bilim insanı ve mucit Hartdegen, kişisel bir trajedi nedeniyle geçmişini değiştirmek istemektedir ve bunu başarmak için zamanda yolculuk yapılabileceğini kanıtlamakta kararlıdır. Azimle çalışarak zaman makinesini icat eder ve 1899'un New York'undan önce 2030'lara, oradan da 800.000 yıl sonrasına yolculuk yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...